Mesaj de eroare

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls în _menu_load_objects() (linia 579 din /home/fullsys/public_html/includes/menu.inc).

Despre noi

S.C. FULLSYS S.R.L. a fost înfiinţată în 2007, fondatorii săi prevăzând o companie destinată rezolvării problemelor şi acordării unui suport inteligent pentru sistemele de securitate electronică.

La începutul anului 2008 s-a obţinut autorizaţia de la Inspectoratul General de Poliţie de a efectua activităţile de proiectare, instalare, întreţinere sisteme de alarmă împotriva efracţiei şi de monitorizare tehnică a sistemelor antiefracţie, televiziune cu circuit închis precum şi sisteme de control acces.

Anul 2010 a însemnat o diversificare  a activităţilor  prin obţinerea autorizaţiei de instalare şi întretinere a sistemelor şi instalaţiilor de semnalizare, alarmare şi alertare în caz de incendiu, eliberată de Inspectoratul General Pentru Situaţii de Urgenţă, Centrul National pentru Securitate la Incendiu şi Protecţie Civila

Experienţa noastră profesională acumulată ca şi angajaţi în cadrul altor societăţi de profil din ţară ne-a ajutat sa atragem clienţi şi să dovedim că putem oferi servicii de calitate şi seriozitate în relaţiile noastre cu acestia.

Considerăm că succesul în această afacere se datorează oamenilor cu care lucrăm şi a experieţei în acest domeniu de peste 10 ani, în diverse societăţi de profil din ţară.