Mesaj de eroare

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls în _menu_load_objects() (linia 579 din /home/fullsys/public_html/includes/menu.inc).

EVALUĂRI DE RISC LA SECURITATEA FIZICĂ

S.C. FULLSYS S.R.L. este una din puținele societăți de profil din jud. Galați avizată de către MINISTERUL AFACERILOR INTERNE, INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE - DIRECŢIA DE ORDINE PUBLICĂ să întocmeasca Evaluări de Risc la Securitate Fizică, înscrisă în REGISTRUL NAŢIONAL AL EVALUATORILOR DE RISC LA SECURITATE FIZICĂ la poziția numărul 746 din data de 06.03.2015.

Analiza de risc la securitatea fizică constituie fundamentul adoptării măsurilor de securitate a obiectivelor, bunurilor şi valorilor prevăzute de lege, transpuse în planul de pază şi proiectul sistemului de alarmare. În elaborarea analizelor de risc la securitatea fizică se ţine cont de prevederile standardelor naţionale sau europene privind managementul şi tehnicile de evaluare a riscului.

Analiza de risc la securitatea fizică, se materializează prin documentaţia întocmită în cadrul procesului standardizat de management al riscului, prin care se determină, în mod dinamic, măsurile necesare şi aplicabile pentru încadrarea riscurilor de securitate la niveluri acceptabile.

Analiza de risc se efectuează înaintea instituirii măsurilor de securitate şi se revizuieşte în una dintre următoarele situaţii:

a) cel puţin o dată la 3 ani, pentru corelarea cu dinamica parametrilor interni şi externi care generează şi/sau modifică riscurile la securitatea fizică a unităţii;

b) în cel mult 60 de zile de la producerea unui incident de securitate la unitatea respectivă;

c) în cel mult 30 de zile de la modificarea caracteristicilor arhitecturale, funcţionale sau a obiectului de activitate al unităţii.

Experiența profesională și durata îndelungată de activitate în domeniul sistemelor de securitate electronică este punctul forte în ceea ce priveste întocmirea documentației privind analiza de risc la securitate fizică.

Garantăm astfel prestarea de servicii de calitate și în conformitate cu legislația în vigoare ce reglementează analiza de risc la securitatea fizică.

Precizări concrete privind legislatia care reglementează analiza de risc la securitatea fizica se găsesc în :

1. Lega 333/2003;

2. HOTĂRÂREA de Guvern nr.301/2012;

3. NORMELE METODOLOGICE de aplicare a Legii 333/2003;

4.  INSTRUCŢIUNILE nr. 9/2013 ale Ministrului Afacerilor Interne .